Recent Post Viewed


LED med faceliftspeglar S80

 Facelift speglar ett måste.

Jo så är det, Det måste man ha. Men det var lite marigt att hitta dessa till bra pris då jag har BLIS. Men skam den som ger sig. Speglarna inhandlades. Och så inhandlades även flytande blinkers till dessa. Jag gillar fenomenet med vandrande blinkers så det var givet. kåporna köptes nya och behövdes lackas om. Turen för mig som är van målare och tillgång till lackbox på jobbet så gav jag kåporna en sväng med färgsprutan med färgkoden 426-26. Hur som helst, faceliftspeglarna gör sig så bra.























3 kommentarer:

  1. Härligt 😁


    Har själv suttit och letat lite efter facelift-speglar med BLIS sen jag monterade premium-ljudet, som har BLIS-indikatorer i tweetrarna i dörren. Knappen fick jag med i en panel jag köpte i samband med montering av ABL, men speglarna är (tror jag) det enda som är kvar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är inte världens enklaste speglar att få till bra pris. Bara du har dörrmodulerna också avsedda för BLIS så fungerar det.

      Radera
    2. Jo, jag måste kolla upp det också. Bytte när vi satte dit elinfällbara för några år sedan, men vad dom boxarna stödjer i övrigt kollade jag aldrig upp. Misstänker att man kan inte få dit för bra boxar, utan bara för dåliga, så att säga. Att dom anpassar sig nedåt.

      Gav 2100 för mina helt nya från Bilia 2016, tyvärr lär man inte få så bra priser idag 🤪

      Radera